Factureren voor beginners in Excel

Gebruik eerst de demo om te bepalen of het geschikt is voor u en om een idee te krijgen.

Download Eenvoudig factureren in Excel DEMO Eenvoudig facturen maken in Excel is zeker mogelijk. Ook makkelijk om gegevens te gebruiken voor bijvoorbeeld BTW aangifte.)

Eredivisie poulespel 2020_2021 in Microsoft windows Excel.
Betaalde download factureren in Excel/VBA.

Zeker voor startende ondernemers is de eerste factuur maken spannend. Om direct een duur programma te kopen is ook niet zo verstandig, mocht het allemaal niet lukken? Dan ben je al een hoop geld kwijt voor niets. Factureren in Excel is dan een mooie start met zeker veel geautomatiseerde mogelijkheden. Zoals standaard omschrijvingen en prijzen die jezelf kunt toevoegen, wijzigen of verwijderen, automatische calculatie, klanten bestand en opslag gegevens en gemaakte facturen. En dat voor een paar euro!

Tevens kun je zelf nog wat aan de vormgeving doen wat betreft logo en plaats van ontvanger gegevens en die van jezelf daar kunnen we u ook nog mee helpen.

Via een hoofdmenu kun je gegevens invoeren of aanpassen/verwijderen, maar dit kan ook direct in de sheet waar de gegevens staan.

De uiteindelijke factuur die je uit print wordt automatisch gevuld met de omschrijvingen die je selecteert en waar een kostprijs aan gekoppeld zit.

BTW wordt daarna automatisch berekend.

Mocht je eigen briefpapier hebben dan kunnen logo of eventueel eigen gegevens ook weggehaald worden zodat die niet geprint worden.

Gegevens kunnen ook weer later opgevraagd worden en staan ook in een sheet als een soort database.