Uw eigen competitie in Excel

Baas van uw eigen data!
Leuk die online spelen en makkelijk, maar de data staat wel online en u moet zich maar af vragen of het weg is als u het verwijderd.
Dus toch lekker Excel!

Uw eigen competitie manager in windows Excel.
Geschikt voor Schaak competitie tot voetbal competitie.
10 to 24 teams afzonderlijk te verkrijgen voor een lage prijs.
Neemt u veel werk uit handen en naar eigen smaak aan te passen.

Competitie manager in Excel door VMP-online

Competitie manager in Excel is een programma wat werkt in Windows Excel en gebruik maakt van de achterliggende visual basis code for applications (VBA).

Competitie speelronde invullen en stand

Speel ronde scherm waarin uitslagen per speelronde kunnen worden ingevuld en de stand wordt berekend en weergegeven

Met dit programma is het eenvoudig en ook erg leuk om zelf een competitie op te zetten en te volgen. Niet alleen voor voetbal, maar in principe iedere sport. U beheerd zelf de in te vullen uitslagen en kunt speeltijden aanpassen. Logo’s van teams (of individuen) toevoegen die zichtbaar worden in het formulier waar uitslagen ingevoerd worden. Verder periodes selecteren om stand van periode te bekijken. Totaal overzicht bekijken van een geselecteerd team. Het speelschema ligt vast en kan niet gewijzigd worden. Heeft u al een speelschema en zou u dat graag in de file verwerkt willen hebben dan zijn die mogelijkheden er ook. Neem dan even contact op via mail: info@vmp-online.nl

Competitie speelronde invullen en stand

Matrix van alle uitslagen en teams overzicht

Er zijn op deze pagina verschillende bestanden beschikbaar die tegen een kleine vergoeding (ontwikkelingskosten) gedownload kunnen worden met verschillende betaalmethode. (o.a. IDEAL).

Als voorbeeld maar ook te gebruiken de eredivisie voetbal competitie 2020_2021.
De onderstaande competitie files werken vergelijkbaar met de eredivisie competitie excel file.

Graag Uw feedback!
Er zijn al meerdere files hieronder gekocht. We stellen het op prijs als u wat laat weten over uw tevredenheid en wat er aan de files verbeterd kan worden. Stuur een korte mail naar info@vmp-online.nl.
Dank u wel.

———————-24 Teams Excel competitie—————————-

Dit Window MS Excel bestand bestaat uit een 24 teams competitie met een vast speelschema. U dient zelf de teamnamen te wijzigen, logo’s te wijzigen, te verdienen punten aan te passen en speeltijden toe te voegen. Om te checken of dit programma bruikbaar is en om een indruk te krijgen kunt u eerst het gratis Eredivisie Competitie Voetbal bestand downloaden. In de afbeelding hieronder het uit thuis schema van de teams. 0 = thuis 1 = uit.

Betaalde download 24 teams MS office Excel bestand

uit_thuis24
———————-22 Teams Excel competitie—————————-

Dit Window MS Excel bestand bestaat uit een 22 teams competitie met een vast speelschema. U dient zelf de teamnamen te wijzigen, logo’s te wijzigen, te verdienen punten aan te passen en speeltijden toe te voegen. Om te checken of dit programma bruikbaar is en om een indruk te krijgen kunt u eerst het gratis Eredivisie Competitie Voetbal bestand downloaden. In de afbeelding hieronder het uit thuis schema van de teams. 0 = thuis 1 = uit.

Betaalde download 22 teams MS office Excel bestand

<uit_thuis22
———————-20 Teams Excel competitie—————————-

Dit Window MS Excel bestand bestaat uit een 20 teams competitie met een vast speelschema. U dient zelf de teamnamen te wijzigen, logo’s te wijzigen, te verdienen punten aan te passen en speeltijden toe te voegen. Om te checken of dit programma bruikbaar is en om een indruk te krijgen kunt u eerst het gratis Eredivisie Competitie Voetbal bestand downloaden. In de afbeelding hieronder het uit thuis schema van de teams. 0 = thuis 1 = uit.

Betaalde download 20 teams MS office Excel bestand

uit_thuis20
———————-18 Teams Excel competitie—————————-

Dit Window MS Excel bestand bestaat uit een 18 teams competitie met een vast speelschema. U dient zelf de teamnamen te wijzigen, logo’s te wijzigen, te verdienen punten aan te passen en speeltijden toe te voegen. Om te checken of dit programma bruikbaar is en om een indruk te krijgen kunt u eerst het gratis Eredivisie Competitie Voetbal bestand downloaden. In de afbeelding hieronder het uit thuis schema van de teams. 0 = thuis 1 = uit.

Betaalde download 18 teams MS office Excel bestand

uit_thuis18
———————-16 Teams Excel competitie—————————-

Dit Window MS Excel bestand bestaat uit een 16 teams competitie met een vast speelschema. U dient zelf de teamnamen te wijzigen, logo’s te wijzigen, te verdienen punten aan te passen en speeltijden toe te voegen. Om te checken of dit programma bruikbaar is en om een indruk te krijgen kunt u eerst het gratis Eredivisie Competitie Voetbal bestand downloaden. In de afbeelding hieronder het uit thuis schema van de teams. 0 = thuis 1 = uit.

Betaalde download 16 teams MS office Excel bestand

uit_thuis16

———————-14 Teams Excel competitie—————————-

Dit Window MS Excel bestand bestaat uit een 14 teams competitie met een vast speelschema. U dient zelf de teamnamen te wijzigen, logo’s te wijzigen, te verdienen punten aan te passen en speeltijden toe te voegen. Om te checken of dit programma bruikbaar is en om een indruk te krijgen kunt u eerst het gratis Eredivisie Competitie Voetbal bestand downloaden. In de afbeelding hieronder het uit thuis schema van de teams. 0 = thuis 1 = uit.

Betaalde download 14 teams MS office Excel bestand

uit_thuis14

———————-12 Teams Excel competitie—————————-

Dit Window MS Excel bestand bestaat uit een 12 teams competitie met een vast speelschema. U dient zelf de teamnamen te wijzigen, logo’s te wijzigen, te verdienen punten aan te passen en speeltijden toe te voegen. Om te checken of dit programma bruikbaar is en om een indruk te krijgen kunt u eerst het gratis Eredivisie Competitie Voetbal bestand downloaden. In de afbeelding hieronder het uit thuis schema van de teams. 0 = thuis 1 = uit.

Betaalde download 12 teams MS office Excel bestand

uit_thuis12

———————-10 Teams Excel competitie—————————-

Dit Window MS Excel bestand bestaat uit een 10 teams competitie met een vast speelschema. U dient zelf de teamnamen te wijzigen, logo’s te wijzigen, te verdienen punten aan te passen en speeltijden toe te voegen. Om te checken of dit programma bruikbaar is en om een indruk te krijgen kunt u eerst het gratis Eredivisie Competitie Voetbal bestand downloaden. In de afbeelding hieronder het uit thuis schema van de teams. 0 = thuis 1 = uit.

Betaalde download 10 teams MS office Excel bestand

uit_thuis10